Топ 10 најпопуларни цигари во светот

6 август, 20110

Знаеме дека цигарите имаат штетно влијание врз нашето здравје, но сепак луѓето ги конзумираат. Нема да зборуваме за последиците од цигарите, туку ќе зборуваме за цигарите како производ, бренд. Постојат многу производители на цигари, некои се поквалитетни, некои и не се толку квалитетни, истото важи и за тутунот од кој тие се произведуваат. Но постојат компании кои многу внимаваат на квалитетот на цигарите. Тие со долгогодишна традиција и квалитет, успеале да освојат многу љубители на цигарата во светот. Денес ќе ви ги претставиме најдобрите цигари во светот се надеваме дека го погодивме вашиот вкус.

 

10. Hilton:

 

9. New Port:

 

8. Red & White:

 

7. Dunhill:

 

6. Pall Mall:

 

5. Parliament:

 

4. Camel:

 

3. L&M:

 

2. Winston:

 

1. Marlboro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit