Топ 10 најпродавани безалкохолни пијалоци во САД

26 август, 20110

Посотјат многу видови на безалкохолни пијалоци во Светот, но ние денес ќе се задржиме на безалкохолни пијалоци во Америка. Со сигурност можеме да кажеме дека САД е еден од најголемите производители и потрошувачи на безалкохолни пијалоци. Дел од тие пијалоци можете да ги најдете и во нашите продавници. Како и да е денес ќе ви ги претставиме најдобрите безалкохолни пијалоци во САД, па доколку одите на посета или работа во Америка обавезно да ги пробате.

 

1. Coca Cola

2. Pepsi

3. Mountain Dew

4. Dr. Pepper

5. Gatorade

6. Sprite

7. Tropicana

8. Minute Maid

9. Aquafina

10. Dasani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma