Топ 5 интересни Google map

8 август, 20110

Неверојатна интернет алатка е Google map, понекогаш и тие може да отварат фантазија и да отсликаат нешто што нема да претпоставиш или очекуваш.

Неверојани 5 Google map

5 Гуливер?

4 Патка

3 PAC-MAN

2 Усните на земјата

1 Мисли на големо 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi