Тортата за кралската венчавка на осум спрата со 900 ситни декорации

30 април, 20110
cake_royal

Тортата за кралската венчавка ја правела Fiona Cairn и таа навистина се потрудила тортата да изгледа прекрасно. За декорацијата на Fiona и биле потребни цели 5 недели.

За декорацијата таа употребила 900 ситни украси. Како дел од декорацијата имало и неколку слатки цветови кои имаат различно значење. Така на пример розата симболизира среќа, лилјанот нежност, а бршленот симболизира слога во бракот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi