Упс…пoгрешен одговор! Американците мислат дека Пипа е порно актерка?

3 август, 20110
Pippa-Middleton

Пипа Мидлтон ја одушеви целата јавност со своето тело на кралската венчавка. Но, поголем дел од Американците сепак не ја познаваат. Била направена анкета со цел да се дознае колку од Aмериканците знаат која е всушност Пипа.

Две третини од анкетираните немале претстава која е Пипа. Два посто од анкетираните одговориле дека Пипа е порно актерка. Додека пак 5% од анкетираните одговориле дека Пипа е репортерка на CBNC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi