Уште една жртва на фотошоп

6 април, 20110
bez raka

Кога станува збор за доработката на фотографиите во фотошоп многу често се случува и да се направат огромни грешки кои можат да предизвикаат негативна реакција.

Овој пат станува збор за фотографијата на хрватскиот фотограф Младен Шарич, кој е познат по тоа дека фотографиите ги доработува во фотошоп. Кутрата манекенка на фотографијата нема една рака. Дали станува збор за грешка на фотошоп или тоа била целта на фотографот пресудете по фотографијата.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi