Ужасен старт, дали фудбалот се повеќе личи на “Гладиоаторска арена”

24 април, 20110
0093007.48

Погледенте ја оваа вознемирувачка снимка каде Steve Zakuani најдобриот играч на Seattle претрпел тешка повреда по намерниот старт на Brian Mullan од Colorado.

Жално е што фудбалот се повеќе наликува на “Гладиоаторка арена”

http://www.youtube.com/watch?v=gRZg5uVxaxs&feature=player_embedded

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi