Обожавателка на сред концерт на Lady Gaga и застанало срцето

25 април, 20110
l

Crystal Thornton заедно со својата пријателка отишла на концертот на Lady Gaga во Nashvillе. За време на концертот највероватно од преголема возбуда на Crystal и престанало да работи срцето. Таа престанала да дише и телото почало да и се грчи. Нејзината пријателка тоа го приметила и веданш ја повикала медицинската екипа која била во близина.

Цели 5 мин. се бореле да ја вратат во живот и на крајот успеале. Потоа била одведена во болница каде по кратко време здравствената состојба и се стабилизирала. Подоцна таа дала изјава во која вели, “Многу ми е драго што останав жива, но многу сум лута што не го догледав концерот на Lady Gaga”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi