Вака треба да изгледа CV за работа!

24 септември, 20110
CV

Мет Епстин (24) од Сан Франциско, наместо да напише “нормална пријава” за работа, тој снимил видео во кое ги бои ноктите на нозете, прави склекови и ги мази своите лажни мустаќи…

Епстин бара работа веќе подолго време. По 80 неуспешни интревјуа, решил да конкурира и за работа во компанијата Google, а на неговото CV изгледа како никој друг на планетава.Тој за работа конкурирал преку видео на кое прави будала од себе, а потоа го пратил на адреса на интернет гигантот.

На видеото Мет носи лажни мустаќи, ги соблекува панталоните, посетува педикир, а во меѓувреме зборува за неговите квалификации.

Погледнете!

http://www.youtube.com/watch?v=HRHFEDyHIsc&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi