Величенственото создавање на споменикот на Александар Велики

24 јуни, 20110
Величенственото создавање на споменикот на Александар Велики

Да се работи на создавање на вакво големо дело, посветено на толку голем човек, би било чест на секој човек. Со какво внимание и посветеност е работено. Ова видео е трогателно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma