Видео: Big Foot чудовиште снимено во Вашингтон

30 мај, 20110
Видео: Big Foot чудовиште снимено во Вашингтон

Група туристи од Спокен во Вашингтон тврдат дека сосема случајно налетале на автентична снимка од митското чудовиште. Снимката е направена со iPhone во Daunriver паркот, и дека фамозниот приказ од митското чудовиште веднаш го ставила на Youtube.

Само по неколку часа снимката стана хит на интернет, а досега ја имаат погледнато над сто илјади луѓе.

Биг Фут (Big foot) е мајмунолико чудовиште кое според преданијата настанало во шумските предели на северозападот на САД, но неговото постоење никогаш не е научно докажано. Без оглед на се митот за ова чудовиште сеуште е жив.

http://www.youtube.com/watch?v=2jkACKh7Y8M&feature=player_embedded

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi