Нега по крвните групи

30 мај, 20110
Colorful vegetables and fruits

До сега, знаеме дека можеше да се одреди диетата според крвната група на која припаѓате. Но, најновите истражувања покажуваат дека и негата може да се одреди според крвната грипа. Се јавува прашањето дали ова навистина делува?

За разлика од диетите, за кремите за нега на лице и тело, докторот Џејмс од клиниката на Њу Хемпшир, изјавил дека е многу тешко да се дојде. Овие креми и тоници за лице може да се купат само на оваа клиника. Тој додал дека и исхраната по крвна група има големо влијание за тоа како изгледа кожата.

На пример оние кои се крвна група А, најмногу им одговара да јадат вегетаријанска храна, додека пак оние од крвната група 0 пожелно е да јадат месо, риба и млечни производи.

Диетата на овој доктор била многу позната во текот на 90-те, многу познати личности се придржувале токму на неа. Тој тврди дека и производите за нега на кожата ќе бидат направени по ист принцип како и диетите и ќе дадат ист ефект.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi