ВИДЕО: Честа појава на кругови во поле. Прашањето е зошто?

1 јуни, 20110
krugg

Според теориите на оние кои веруваат во овие појави, станува збор за одбројување на деновите кога ќе се случи некој голем настан, дали тоа ќе биде средбата на луѓето со Вонземјаните или пак ќе се случи некоја голема катастрофа оставаме на времето да видиме.

Но постојат и други објаснувања за овој феномен. Една од тие теории е дека круговите станале голем тренд на интернет и дека луѓето од целиот свет се натпреваруваат кој пооргинална фотографија ќе направи за да привлечат повеќе внимание на своите форуми.
Што се однесува до оваа теорија се уште нема конкретни докази, но еднакво е можно овие креативни кругови да ги прават и Вонземјаните и да си конкурираат меѓу себе кој ќе направи подобара фигура.

Во прилог неколку видеа со креативни кругови

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma