ВИДЕО: Чуден инсект најден во Индија

6 мај, 20110
Untitled

Овоj чуден инсект е пронајден во Индија, неговото име е Hoola, крстено по научникот кој прв го пронашол, а неговото име е Scientist Dr Javier Hoolavez ,

Слични вакви инсекти се пронајдени во амазонските шуми, но овој инсект за прв пат е виден во Индија. Важно за овој инсект е да се напомене дека знае да гризе и дека шири опасен вирус. Се надевам дека нема и кај нас да налетаме на ваков чуден инсект.

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma