ВИДЕО: Дали луѓето ги изиграле Вонземјаните?

21 мај, 20110
Untitled

Приказната наводно оди вака: Вонземјаните во 1942 година слетале на Земјата и контактирале со луѓето. Потоа тие не посетиле уште неколку пати, причината зошто не посетиле и што сакале се уште не ни е позната.
Во тие прилики наводно се состанувале со високи воени и политички функционери, за која луѓето гарантирале целосна анонимност. Било забрането секакво фотографирање и снимање на звук.
На снимката се гледа тн. инцидент кога Вонземјаните приметиле дека некој од присутните тајно ги снима. Не знаеме со сигурност дали се работи за оргинална снимка, но би било интересно да го погледнете видеото и сами да процените.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi