ВИДЕО: Дали нависитина ни се спрема инвазија на НЛО, или е тоа само нова теорија на заговор?

27 април, 20110
Untitled

Пред некое време се појави во јавноста снимка каде се гледа испалена ракета од Земјата и насочена кон НЛО. Иако ракетата не ја погоди целта, се поставува прашањето зошто луѓето би сакале да уништат НЛО.

Според многуте теории за Вонземјаните во кој се вели  дека тие се добронамерни свемирски патници кои ја штитат Земјата и нивните жители. Но од што не штитат?

Една од теориите е дека не штитат од самите себе, и дека тие имаат задача да не внесат во елитното друштво на галактичките цивилизации, но пред тоа мораме да исполниме одредени услови.

Некои од тие услови се да престанеме со војни и насилство на Земјата, што за нас тоа е голема задача која тешко би ја решиле. Поради нашата насилна природа би можеле да го доведеме во опасност и галактичкиот мир и да бидеме потполно уништени од страна на Вонземјаните.

Некои теории водат кон тоа дека Вонземјаните веќе се во контакт со одредени влијателни луѓе од светот на политиката и дека вршат притисок поставените услови итно да се исполнат, но наводниот одговор бил дека  луѓето се уште не се спремни за елитното галактичко друштво, поради тој став постои можност и да бидеме нападнати од страна на Вонземјаните.

Погледнете ја снимката и проценете сами дали луѓето веќе се припремаат за одбрана од страна на НЛО.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma