ВИДЕО: На Марс пронајден цилиндричен објект

2 јуни, 20110
mars

Погледнете го видеото на Давид Мартинез коj го поставил на Youtube истражувајќи ја планетата Марс преку програмот Google Mars. Изгледа неговото истражување вродило со плод. Станува збор за ѕилиндричен објект наводно долг 215 а широк 50 метри, кој го крстил “БИО Станица Алфа”.

Се уште не може да се потврди за што станува збор, исто така и NASA не искочила со конечен став во врска со објектот, но на големо се шпекулира дека тоа е Вонземска станица која ја користат НЛО на пат кон Земјата.

На снимката можете да слушнете неколку теории кои ги има приложено Давид Мартинез, и ве оставаме понатаму сами да си донесете заклучок во врска со овој феномен на Марс.

http://www.youtube.com/watch?v=sTJt0LJZG2k&feature=player_embedded

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi