Видео: Лоши критики за новиот спот на Ријана

2 јуни, 20110
Видео: Лоши критики за новиот спот на Ријана

Американската јавност остро го критикуваше новиот видео запис на Ријана за песната “Man Down”. Во спотот таа убива, откако ќе биде сексуално злоставувана.

Експертите сметаат дека Ријана со новиот спот ќе ја поттикне насилноста кај младата популација.

Инаку во 2009 година, Ријана беше физички малтертирана од страна на нејзиното момче Крис Браун. Со оваа песна во која таа пее: “ Мама штотоку убив човек….никогаш не сум била толку горда…” таа сакала да им даде сила на сите жени, со што оваа лоша критика е навистина заслужена.

http://www.youtube.com/watch?v=DQPVhlMHvvs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma