ВИДЕО: Откриена база на НЛО на Hawaii

4 мај, 20110
Untitled

Ако можеме да поверуваме на снимката, овие свемирски летала се снимени над Хаваи, се претпоставува дека овде вонземјаните поставиле база. Автентичноста на снимката се уште не е потврдена па така се уште со сигурност не може да се потврди дека овде е откриена првата база која ја имаат поставено вонземјаните на нашата Планета.

Може да напоменеме дека ова не е прв случај на претпоставка за наводна НЛО база, каде леталата се спуштале и подигале од Земјата, такви појави се регистрирани и во Сан Диего, на Антарктикот и на подрачје помеѓу Јапан и Филипините.

Дали се работи за наводна база на вонземјаните погледенте од снимката подолу:

http://www.youtube.com/watch?v=7BGTgOFa-9Y&feature=player_detailpage#t=1s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi