ВИДЕО: Раздвижување на НЛО во Канада

23 мај, 20110
eeee

На небото над Британска Колумбија било забележано големо јато на НЛО.

На самото видео можете да погледнете група НЛО кои се движат во мали групи во долги редици и се протегаат низ целото небо над Британска Колумбија. Се уште не е јасно за каков вид на феномен се работи, но сосема е сигурно дека ова не се патнички авиони, или пак некои светликави инсекти.

Интересно е да се дознае зошто тие мигрираат во големи групи, се шират параниочни гласини дека тоа е знак на идна катастрофа која би требало да се случи во таа област.

Дали нешто ќе се случи или не, некогаш ќе дознаеме, додека чекаме тоа да се случи, можете да го погледнете видеото и сами да процените за каква појава станува збор.

http://www.youtube.com/watch?v=rnvko_UFPDo&feature=player_embedded#at=11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/