ВИДЕО: Уште едно НЛО над Казакстан

9 мај, 20110
Untitled

Голем број на граѓани во главниот град на Казакстан биле сведоци на НЛО. Но тоа летало било едно од многуте кои биле видени тој ден.

Истиот ден во градот Астана неколку граѓани снимиле НЛО во облик на топка со силна светлина. Во Павлодар пак е снимено НЛО кое лебдело над главниот плоштад на градот.

НЛО појавите за тоа подрачје и не се некоја новост, но многу е чудно тоа што тие се појавуваат на многу фреквентни места и на многу мали височини, дали Вонземјаните полека се спремаат за “големиот чекор”.

Се поставува прашањето дали Вонземјаните сакаат и официјално да ни кажат дека тие се тука и дека постојат, или пак се спремаат за инвазија врз Земјата.

Додека чекаме да видиме што ќе се случи, можете да погледенте едно од видеата кои беа снимени во Казакстан.

http://www.youtube.com/watch?v=CZ0N_RH2pNw&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi