ВИДЕО: Во Almatiya, Kazakhstan луѓето секојдневно живеат со НЛО

5 мај, 20110
hhh

Снимката е направена во градот Almatiya, Kazakhstan каде на небото можете да видите голем број на летала кои слободно се движат во сите правци. Поголемиот број на жители на градот Almatiya веруваат дека тоа се НЛО кои секојдневно летаат во правец кон Црното море. Тоа било толку честа појава што жителите повеќеи и не им обрнувале внимание.

Тоа наводно го потврдуваат и Руски воeни записи каде се вели дека НЛО движењата над Црното море биле доста активни. Интересно е тоа што во последно време се забележани цели флоти на летала, а голема реткост било да се примети само едно летало.

Многу експерти кои се занимаваат со НЛО велат дека Вонземјаните повеќе и не внимаваат на својата таинственост, со тоа се поставува прашањето дали денот на средбата со Вонземјаните се ближи. Додека го чекате да дојде денот можете да ја погледенте следнава снимка:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/