Видео: Во текот на 25 години ги снимал своите деца како се симнуваат по скали!

26 декември, 20110
Видео: Во текот  на 25 години ги снимал своите деца како се симнуваат по скали!

Секое семејство има свој ритуал кога е во прашање одбележувањето на верските празници.

Ник Кoнфалоне го монтирал домашното видео од снимики кои ги направил татко му секој Божиќ во текот на 25 години.

Снимката беше поставена на јутуб, а ги кажув промените на семејството низ 25 години. Филмот почнува во 1985 година и ги покажува неговите деца како се симнуваат по скали во пижами за да видат какви изненадувања им подготвил Дедо Мраз.

httpv://www.youtube.com/watch?v=h82XN3zHW4s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma