Видео: Воен експеримент со позајмена технолгија?

28 октомври, 20110
Видео: Воен експеримент со позајмена технолгија?

Секоја ноќ во период од месец дена имале можност да видат барем едно необично летало, најчесто во троаголен облик, како сосема тивко и скоро безгласно, лета над нивните кровови. Некои од видените летала биле големи и во облик на триаголник, а другите биле помали и брзи. Малите летала обично летале во група, но често го менувале обликот и насоката на движење.
Неколку вечери се видени хеликоптери како ги следат леталата, а со оглед на близината на воените бази, мештаните заклучиле дека можеби сепак не се работи за вонзмјански летала, туку за воени експерти со вонземјанска технологија.
Како и да било, во потрагата за вистина и веродостојни информации и понатаму трае, а на какви сцени биле сведоци мештани погледнете овде:

httpv://www.youtube.com/watch?v=przJe7enWn8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi