ВИДЕО: Забегана реклама

16 мај, 20110
Untitled

Bicky Royal веќе подолго време вадат чудни концепти на рекламирање на своите производи, но оваа реклама што ќе ја погледнете веќе ја преминува границата на добриот вкус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi