Видете „Републиканец“ политичар што објавува на „педерски“ сајтови во Америка! :) Крај бе :)

29 август, 20110
repp__oPt

Уште еден републиканец се издаде себе си дека е геј, по своја вина, откако своите голи фотографии од неговиот задник ги поставил на геј веб сајт!

Роберто Аранго ја направи веројатно најглупавата грешка со објавувањето на фотографијата од неговиот гол задник.

Кога се соочил со скандалот политичарот изјавил: „ знаете јас си се фотографирав самиот како постепено губам килограми. Не се сеќавам дека сум ја направил токму таа фотографија, но нема да кажам ниту и дека не сум ја направил. Ќе ви кажев доколку се сеќавав дали јас сум ја направил.“

LOL!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma