Видете детево како игра брејкденс

26 март, 20110
Видете детево како игра брејкденс

Се сеќавате на брејкденс, еве сега малку ќе ве потсети детево што беше тоа, има само 6 години а растура, ајде мали да го вратиме брејкденс пак во мода.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi