Високи штикли и алкохол

23 март, 20110
Високи штикли и алкохол

Советот до сите девојки е, не носете штикли доколку не знаете да одите во нив, а уште помалку кога планирате вечерта да ја залеете со алкохол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi