Влези гол – излези облечен

18 јуни, 20110
news_4775

Стотици купци само во долен веш се собрале пред некој ден пред продавница во Берлин која рекламирала дека на сите што ќе се појават пред нејзиниот излог, ќе има даде бесплатна облека од шпанската модна марка Десигуал (Desigual).

Според изјави од запослените, полицијата барала продавницата да биде отворена половина час порано, поради гужвата која се создала на улица и го кочела дури и сообраќајот.

Представник на модната линија изјави дека слични промоции ќе бидат одржани и во Букурешт, Стокхолм, Лондон и Берлин, а се планираат нивни продавници и во Њујорк, Прага и Мадридu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi