Внатрешниот дизајн во домот на Лени Кравиц

1 ноември, 20110
nasli

Сигурно не сте знаеле дека покрај музиката Лени Кравиц сака да се занимава и да експериментира со внатрешниот дизајн.

„Дизајнот од секогаш беше мој голем интерес. Дури и како дете ми беше многу важно каква ќе ми биде собата и какви предмети ќе има во неа. Кога почнав да си живеам сам и сам да купувам куќи, открив дека многу од работите кои сакам да ги имам не постоеа на пазарот. Така почнав да ги правам сам“, изјавил познатиот пејач.

Влезете во неговиот дом и погледнете го внатрешното уредување кое сам го има направено.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi