Внесете „let it snow” на Google…

20 декември, 20110
0706007.42

Ќе ги видите резултатите на пребарувањето кои и ги очекувавте, како на пример видео од Дин Мартин кој ја пее истоимената песна, но ќе видите дека врне снег.

Снегот ќе почне да паѓа насекаде, па со маусот можете да кликате и да „цртате” по страницата.

Со клик на „Defтоst” ќе ви се исчистат резултатите на пребарувањето, но снегот и понатаму ќе паѓа.

Уживајте во снегот кој сеуште не паднал во Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma