Воен преврат во Грција

30 мај, 20110
FEATURED_CIA-101b

Блиски извори на Билд тврдат дека американската агенција за разузнавање “ЦИА” предвидува воен преврат во Грција, и тоа во скоро време. Дали американската администрација наплаќа “стари” долгови на Грците?

Дали во Грција работите мрдаат од мртва точка?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma