Војната помеѓу луѓето и вонземјаните е веќе започната

7 јуни, 20110
independence-day-3-film

Мајкл Принц тврди дека преживеани нацистички одреди го обучувале да стане супервојник и атентатор. Но исто така вели дека Третата светаска војна е веќе започната.

Тој тврди дека вооружените судири помеѓу непријателски настроените вонземјани и луѓето е секојдневна појава, и дека некои луѓе веќе соработуваат со вонземјани за да исценираат лажна инвазија.
Но, Мајкл Принц исто така тврди дека не постои причина за паника, бидејќи динамиката на човековото опстојување гарантира победа во оваа војна. Значи, покрај тоа што тој е атентатор и супервојник по се изгледа дека Принц е и пророк.

Според него веќе започнатата Третата светска војна се подоготвувала со децении, а плановите од страна на луѓето започнале негде по 1964 година кога откриле дека вонземјани планирале инвазија на земјата, во период помеѓу 2009 до 2030. година. Тој во својата книга напишал дека на 5 Април 1964 година членови на американските разузнавачки агенции се сретнале со претставници на вонземјаните, со цел да се обнови мировниот договор потпишан во 1934 година. Но овој пат тие откриле дека вонземјаните имале таен план за инвазија на земјата.

Неговата теорија оди дотаму што тој тврди дека вонземјаните имаат киднапирано повеќе од една милијарда луѓе, и сега во нивните тела живеат хипердимензионални вонземјани’.

Но, како да знаеме дека и самиот Мајкл Принц не е маскиран вонземјанин чија цел е ширење на паника помеѓу луѓето?

Ако сакате да дознаете повеќе за овој човек и неговите чудни идеи, а имате малку повеќе време може да го погледнете следново видео:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s6K7C8bndHk#at=3098

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma