Враќање на Комодоре 64

6 април, 20110
commodore64

Американската компанија “Commodore“ одлучи да се врати во производството на познатиот компјутер. Датумот кога официјално ќе биде пуштен компјутерот не е познат, а повеќе информации се очекуваат наскоро. За што точно ќе служи новиот Комодоре 64 се уште не е познато, но старите примероци од овие машини станаа ценети реткости. Гломазниот компјутер од 80-тите години од некои причини буди носталгија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma