Време на помирувања! И Гоца се смири со Иван?

29 јули, 20110
goca

Откако започнаа брачните проблеми на Гоца Тржан и нејзиниот веќе поранешен сопруг Иван Маринковиќ излегоа секакви изнформации, некои проверени и вистинити, а некои не проверени.

Голем дел од она што се пишуваше се однесуваше на заканите кои ги добивала Гоца од нејзиниот Иван.

За да ги сопре сите тие озборувања таа се сретнала со Иван и она што особено го привлече вниманието е тоа што тие се однесувале сосем коректно и пријателски.

Биле на заедничка прошетка, потоа седнале во едно од кафилињата. Потоа Иван поминал кратко време со неговата ќерка, додека Гоца имала краток настап на една дневна забава. На крајот тие заедно ја напуштиле забавата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi