Вупи Голдберг: Не сакав ни еден од моите мажи, се мажев за да се чувствувам нормално

14 април, 20110
whoopi

Вупи Голдберг во едно свое интервју призна дека до сега не била вљубена во ниеден маж, иако се мажела три пати. Претпоставувам дека би требало со мажот со кој се мажиш да се чувствуваш заљубено и да се предадеш. Јас не го почувствував тоа ниту еднаш. Се мажев само за да се чувствувам нормално, па на крајот сватиф дека тоа не иде така, изјавила Вупи. Јас се предадов само на моето семејство, затоа изгледа и таа врска најдолго опстоја, додала таа.

До сега Вупи била заљубена само во еден маж, но за жал тие не биле заедно никогаш, истиот тој човек се оженил среќно со некоја друга жена.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi