Заборавени споменици од Југославија

24 декември, 20110
1

Погледнете ја оваа неверојатна колекција на фотографии од Јан Кемпенаерс. Сите слики се од неговата книга, наречена Споменик. Тој во неговата книга го вклучил и нашето Крушево. Потсетете се на едно не толку дамнешно време и уживајте!

Тјениште

Ниш

Кадињача

Петрова Гора

Козара

Митровица

Јасеновац

Крушево

Грмец

Кореница

Колашин

Брезовица

Зеница

Никшич

Космај

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma