Застрашувачка бизарна направа против стареење

29 април, 20110
Застрашувачка бизарна направа против стареење

Жените за да бидат поубави би направиле апсолутно се. За да се запре процесот на стареење и да се подобри изгледот, луѓето се подготвени на секакви третмани, но оваа мала направа дефнитивно се вбројува во една од најбизарните што сме ги виделе.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi