Здравствени ризици кои ги носат дрогите

21 јуни, 20110
pills

Злоупотребата на дрога има сериозно влијание врз физичкото и менталното здравје на зависниците од дрога, како и негативен ефект врз квалитетот на животот и односите со другите луѓе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi