Земји со на најбрз развој во светот

18 април, 20110
01

Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка, се очекува да направат најголем економски пробив во наредните 10 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma