Хотел пештера

18 април, 20110
Yunak-evleri-hotel

Хотелот се наоѓа и е направен во самата планина во селото Urgup, Турција.  Yunak Evleri хотелот вклучува 6 куќи во пештера со современи бањи и 30 приватни соби во пештерата кои датираат од 5 и 6 век.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma