Живеел четири години со нож во главата

16 февруари, 20110
knife-skull-xray

Медицината забележа уште едно чудо. Кинезот Ли Фу, кој поради силни главоболки кои не престанувале се упатил во болница. Таму му била направена снимка на главта, при што лекарите останале без здив. Тој живеел четири години со нож во главата.

Уште пред четири години за време на еден грабеж, тој бил повреден но, незнаел дека целиот нож е во неговата глава. А чудно е и што тогаш никој од лекарите не го приметил тоа. При операција ножот бил изваден, при што се видело дека е речиси цел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi