Живеете во мал стан? Погледнете го ова!

18 мај, 20110
Живеете во мал стан? Погледнете го ова!

Ако Кристијан не готви, не спие, неговиот стан наликува на една празна коцка од 24 метри квадратни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi