Живот на 72 спрат

25 февруари, 20110
fox

Лисица се најде на  врвот на највисокиот облакодер во Европа. Лисицата е пронајдена на врвот од најголемиот облакодер во Европа на зградата Shard, во Лондон. Лисицата со прекар Ромео кое и го дале работниците кои работеле на зградата,  ја откриле и останала жива бидејќи се хранела со остатоците храна кои работниците и ги оставале. Таа најпрво била забележана од возочот на кран, кој неможел да поверува колку високо се искачила лисицата. По две недели  ја земале контролорите на животни и била спасена и ослободена во близина на мостот Лондон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi