Големото откритие на плавуша:)

4 април, 20120

Разговараат две плавуши:
– Да видиш што сум открила, ја гледаш онаа коцка на ѕидот? Притисни ја. (се пали светло).
– Како си открила такво нешто, то е феноменално откритие.
– Ма не тоа, притисни пак (се гаси светлото).
– Па каде исчезна?
– Е тоа сум открила. Го отвора фрижидерот и вели:
– Еве го овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi