Како плавуша решава крстозбор?!

4 април, 20120
rwe
 1. Телефонски повик (3 букви) ЗВР
 2. Женско дете ( 5 букви ) ИВОНА
 3. Не е гладен (3 букви) ПУН
 4. Види слика (5 букви) ВИДОВ
 5. Припадник на полиција ( 8 букви ) ДОБРОМИР
 6. Врста на метал (4 букви) ПЛЕХ
 7. Неопходен зачин (2 букви) ЦЕ
 8. Машки полов орган (3 букви ) МЕК
 9. Дел од прибор за јадење (3 букви) ЗАБ
 10. Најмал троцифрен број (3 букви) ООО
 11. Основен пијалок (4 букви) ПИВО
 12. Болест која не се лекува (4 букви) СМРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi -

https://finandearth.com/