21 декември 2012 нема да биде крај на светот!

3 декември, 20120
kraj na svetot

Руските власти официјално соопштија дека 21 декември не е денот кога ќе дојде крајот на светот.

Руското Министерството за итни ситуации прогласи дека древното пророштво на Маите за армагедон нема да се оствари.

Според пророштвото на древните Маи и нивниот календар крајот на светот треба да се случи на 21 декември и таа дата рускиот народ ја сфати сериозно.

Според податоците, некои руски државјани почнале да складираат намирници, како што се шеќер, свеќи и кибрити, а меѓу руските затвореници била забележана психоза.

–  Според инфорамциите од мониторингот на Земјата со сигурност може да потврдиме дека се ќе биде добро – соопшти руското министерство.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber