Monasteiro, Перу – манастир – хотел кој ги надминува сите очекувања !!! Малку поинаков одмор…

3 декември, 20120
hotel

Изгласан за најдобар хотел во Јужна Америка, од страна на читателите на Conde Nast Traveler, Monasteiro раскажува една поинаква приказна, различна од онаа на типичните хотелски изданија…

Изграден во 16 век, овој комплекс од затворен вид, го отсликува историскиот сјај на Куско, Перу. Негова особеност е и фактот дека е идеална база за истражување на мистичните урнатини на Мачу Пикчу. Голем дел од оригиналната архитектура на ова место останува недопрена. Во согласност со намената и автентичноста собите се уредени како комбинација од традиционален и современ мебел и галерија на религиозна уметност по ѕидовите. Поради големата надморска висина, многу од собите се опремени со дополнителни системи за кислород, за дополнителна удобност…

Премногу добро за да биде вистинско…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber