31 причина зошто е подобро да си жена!

8 мај, 20120
woman-vs-man
 • За време на масажата не мораш да црвенееш поради ерекција
 • Не добиваш напад на епилепсија штом ти паднат неколку влакна од главата.
 • Сатистички гледано , чансите да те фатат во љубовна афера се во големина на маково зрно.
 • За време на бродолом , те спасуваат меѓу првите.
 • Бидејки фраерите уште мислат дека мораат да ги плаќаат твојте сметки, а ти можеш да заштедуваш , да речеме за нов дечко.
 • Подобро да си татино девојче, отколку да бидеш плачлив мамин син..
 • Можеш да ја задржиш возачката дозвола и при наголемиот прекршок (шифра: крокодилски солзи).
 • На крајот на краевите, жените се тие кои одлучуваат колку луѓе ќе се родат во следниот милениум.
 • Постои Рики Мартин.
 • Мажите можат Роналдо само да го издигнуваат до небо, а ти теоретски би можела да одиш со него во кревет.
 • Кога ќе те прашаат сакаш ли да се омажиш, ќе добиеш прстен, кој покасно, можеш, евентуално добро да го уновчиш.
 • Не чекаш да ве раздели смртта , туку, фино си приметуваш дека врската отишла по ѓаволите, па едноставно ја прекинуваш.
 • Мажите порано умираат, а жените инкасираат, животно осигурување.
 • Далеку поголема е фората да се користи вибратор, отколку да се има секс со гумена кукла.
 • Со женските списанија, добивате подобри поклони.
 • Жените, во принцип, полесно се опиваат,што позитивно се одразува на нивниот буџет.
 • Жените можат да ја држат под контрола работата на веѓите.
 • Поготово, секогаш знаеш , дали детето е твое.
 • Ако баш сакаш, можеш да го наплатиш сексот додека речеш “ кекс”.
 • Господ ти подарил дар да можеш да го усреќиѓ секој продавач на чевли.
 • Ретко залутуваш, и тоа  главно се случува бидејки ти е глупаво, да застанеш на патот и да прашаш за насока.
 • Не мораш воопшто да знаеш како функционираа оние работи на бензиска пумпа бидејки секогаш се наоѓа по некој сладок, слободен , помошник од машки пол.
 • Не мораш на памет да ги знаеш сите имиња на национални фудбалски клубови и резултати од 1980 па навака…
 • Не мораш со месеци да живееш со непознати типови во соба и да носиш исти зелени крпчиња како и тие…
 • Можеш да излезш од продавницата на бензиска без во рака да носиш 5 компјутерски и 5 секси магазини.
 • Последицата на бурната ноќ можеш најдобро да ги прекриеш со пудра.
 • По бурната ноќ не мораш полна со страв и сомневање да се прашуваш : Каква ли бев???
 • Никој не ти се смее доколку не успееш да ја дофатиш најгорната полица во супермаркетот.
 • Ножеш да работиш повеќе работи истовремено.
 • Ако сакаш да размислиш, можеш да го користиш само својот мозок.
 • Имаш потполно реалистично доживување кога некој ти каже” 20 см”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi