Без срам на црвениот килим: Пејачката се појави во провиден фустан!

30 јануари, 20120
naslovna

Се нарекува Шај (срамежлива), но по овие фотографии се чиси дека името не и оди со нејзината комбинација.

Во Кан на доделувањето на награди NRJ, француската пејачка Шај, покажала колку не е срамежлива, кога без срам се прошетала на црвениот килим во фустан кој и ги открива сите атрибути. Горниот дел на провидниот фустан и бил припиен за телото, како фолија за тело, а со оглед дека под него не носела градник, имаме прилика да и ги видиме градите.

Погледнете ја ни малку срамежливата пејачка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma